Arrangement

Operaperler

KvinneList og KvinneLiv

12. sep. 2021 KL. 14:00 - 15:00

I de vakre klassiske perlene fra Operaens verden der det er duket for hjerte, smerte, kvinnelist og kvinneliv med utvalgte høydepunkt i romantikkens tegn.

Tekstene er oversatt og fortelles levende under konserten slik at publikum ikke går glipp av alle de romantiske eskapader som forekommer i de tyske og italienske ariene.

Det fremføres kjente og kjære opera arier av Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Antonin Dvoràk foruten norske romanser av Agate Backer Grøndahl.

Marit Kristine Risnes, sopran

Goedele Taveirne, flygel

Billett 255kr ordinær/155kr med Aftenbladfordel.

Billettlenke: https://utsteinkloster.ticketc...

Billetten inkluderer inngang til Utstein kloster (100 kr).

Biografi:

Marit Kristine Risnes har sangstudier fra Agder Musikkonservatorium, Mozarteum i Salzburg Østerrike og Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin i Tyskland der hun tok Diplomstudie med Mastergrad som «Solist for Konsert og Opera» hos Professor Renate Krahmer.

Videre fulgte opptak i det tyske agenturet ZBF med påfølgende sangkarriere i Tyskland ved flere operahus.

I Norge kan hun vise til virke som distriktsmusiker, solist med kor og orkester, operakonserter, kammerkonserter og er å høre som solist i NRK2’s «Salmeboka minutt for minutt».


Goedele Taveirne er en belgisk pianist med utdannelse fra konservatoriet i Brussel og Stavanger. Goedele er aktiv kammermusiker og akkompagnatør/repetitør med et stort og variert repertoar. Hun har spilt konserter i Belgia, Nederland, Tyskland, England, Italia og Skandinavia. Goedele jobber blant annet som akkompagnatør og pianolærer på Stavanger kulturskole og Klepp kulturskole. Hun er engasjert i prosjekter tilknyttet opera-miljøet i Stavanger og Jæren.