Arrangement

Havklang

Komponister inspirert av havet

24. okt. 2021 KL. 14:00 - 15:00

HAVKLANG
- en kjærlighetserklæring til havet.

Havet. Uendelig, trøstende, forrædersk, lokkende.

Under den speilblanke overflaten lurer enorme krefter, som brått kan forvandle det fredfylte til noe rasende og vilt.

Havet gir plass og rom til store tanker, og har til alle tider vært en inspirasjonskilde for diktere og komponister. Konserten Havklang tar for seg ulike nordiske tolkninger av det evige blå.

I 2021 spilles Havklang på ulike konsertsteder i umiddelbar nærhet til havet.
Musikk av Grieg, Sibelius, Backer-Grøndahl, Alnæs, de Frumerie og Nyström, til tekster av Krag, Garborg, Vinje, Wergeland, Lagerkvist, m.fl.

Ingrid Vetlesen er sopran, med utdannelse fra bl.a. musikkonservatoriet i Stavanger og Operaakademiet i København. I 2017 bosatte hun seg i Lillesand, og herfra arbeider hun frilans med egne og andres prosjekter, både som konsertsolist og kammermusiker. Høsten 2021 medvirker hun i Amadeus på Kilden Teater- og konserthus.

Marita Kjetland Rabben er pianist med utdannelse fra Griegakademiet i Bergen, Musikhochshule Freiburg in Breisgau og Institutt for musikk, NTNU. Hun har jevnlige engasjementer som solist, kammermusiker og akkompagnatør, og jobber også mye tverrkunstnerisk, både i egne og andres prosjekter.

Marita og Ingrid har arbeidet sammen siden 2014, blant annet i konsertserien “Klassisk til skogs” i Ekebergparken, “Flygel til lunsj” i Stord Kulturhus og på turné med konsertprogrammet “Wien og vals”.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og FFUK.

Konserten følger de til enhver tid gjeldende regler for smittevern


Billett 255 kr/ Med Aftenbladfordel 205 kr

Billettlenke: https://utsteinkloster.ticketc...

Billetten inkluderer inngang til Utstein kloster (ord. 100 kr).