acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg
Arrangement

Havklang

Komponister inspirert av naturen

24. okt. 2021 KL. 14:00 - 15:00

Denne konserten er en kjærlighetserklæring til havet. Publikum får høre sanger som handler om utemmede naturkrefter, høststormer, tordenvær – og speilblanke morgenstunder på stranda.

Til alle tider har diktere og komponister latt seg inspirere av naturen. I dag er vi i ferd med å bygge ned store deler av kloden vår, og urørt natur er ikke lenger noe vi har ubegrenset tilgang på. Tvert imot står vi i fare for å miste noe av det mest verdifulle vi har.

Med dette som utgangspunkt har Ingrid og Marita fordypet seg i naturinspirert repertoar. Gjennom konserter på spillesteder i skogen, på fjellet og ved sjøen framfører de musikk som reflekterer omgivelsene.

Musikk av Grieg, Wolf, Clara og Robert Schumann m.fl.

Ingrid Vetlesen er sopran, med utdannelse fra bl.a. musikkonservatoriet i Stavanger og Operaakademiet i København. I 2017 bosatte hun seg i Lillesand, og herfra arbeider hun frilans med egne og andres prosjekter, både som konsertsolist og kammermusiker. Høsten 2021 medvirker hun i Amadeus på Kilden Teater- og konserthus.

Marita Kjetland Rabben er piansist med utdannelse fra Griegakademiet i Bergen, Musikhochshule Freiburg in Breisgau og Institutt for musikk, NTNU. Hun har jevnlige engasjementer som solist, kammermusiker og akkompagnatør, og jobber også mye tverrkunstnerisk, både i egne og andres prosjekter.

Marita og Ingrid har arbeidet sammen siden 2014, blant annet i konsertserien “Klassisk til skogs” i Ekebergparken, “Flygel til lunsj” i Stord Kulturhus og på turné med konsertprogrammet “Wien og vals”.

Info om billetter kommer.