Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg
Arrangement

Salmefryd i påsken

Salmekonsert med Ragne Marie Døble

16. apr. 2017 KL. 14:00 - 15:00

Ragne Marie Døble finner glede i salmeskatten vår.
I 2014 gav hun ut CD-en "Salmefryd", og singelen "Si, hvem er Han?" kom i 2016.

"Den fantastiske salmeskatten vår er noe jeg fryder meg over. Enten ved å synge salmene som de er, eller å arrangere og synge andrestemmer som forsterker budskapet i teksten. Jeg blir glad og takknemlig når jeg synger, og hodet klarner.

Ragne Marie er med i "Syng, for Guds skyld"-arrangemangene i Petri kirke og hun ble sommeren 2016 omtalt i avisen Framover da hun gikk og sang salmer på tvers av Norge. Hun oppfordrer til å komme og feire Oppstandelsesdagen med Salmefryd!

Med seg har hun Ghislain Gourvennec på flygel og Unni Thomassen Hodne på flygelhorn/kornett.

Ghislain Gourvennec arbeider som kantor i Stokka kirke i Stavanger og som frilans. Han begynte sin musikalske løpebane som 6-åring, og fikk undervisning i orgel, piano, analyse, harmonilære og senere cembalo og direksjon. Sin diplomutdannelse har han fra Norge og Frankrike (Conservatoire National de Region de St Maur-des-Fosses og Universitetet i Stavanger). 
Gourvennec har tatt kurs og mesterklasser med blant andre Olivier Latry, Suzann Landalle, Henry-Franck Beaupérin, Louis Robillard, Michel Bouvard, Loïc Maillé, François-Henry Houbart, Harald Vogel. 
Han har gjort en rekke konserter i Norge og Frankrike, både solo, med kammerensembler og orkestre. I 2004 mottok han stipend fra Assosiation Franco Norvégienne. Han har tidligere vært kantor i Sola, Sandnes, Skien kirke og musikkprodusent i Stavanger Domkirke.
Han har spilt inn samlede orgelverker av Henrik Ødegaard og verker av
D. Buxtehude på orgelene i Sirdal. Han er også en av initiativtakerne til orgelskolen Christine.

Unni Thomassen Hodne på flygelhorn/kornett.
Dirigent i barnekoret i Stokka menighet. Spiller flygelhorn i Imi Brass siden 1983 og Frelsesarmeens Hornorkester siden 2003. Har også tidligere vært kornettlærer for Eiganes skolekorps i en årrekke.

Konserten inngår i ordinær inngangsbillett.